Hoofdaannemer

Met grote regelmaat kruipt Joost Visser Infra in de rol van hoofdaannemer. Een rol die het bedrijf, door de opgebouwde kennis, know-how en het grote netwerk, enorm goed past.

dé projectleider in de regio

in infra en verder

Als projectleider en hoofdaannemer voor verschillende opdrachtgevers heeft Joost Visser een behoorlijk groot netwerk aan onderaannemers opgebouwd. En mocht het toevallig voorkomen dat er in het bestaande netwerk geen juiste professionals te vinden zijn en het project vraagt daarom dan wordt er een verbinding gelegd met andere specialisaties en specialisten. Niet voor niets vragen opdrachtgevers Joost Visser met grote regelmaat om projecten uit te voeren die net buiten de eigen uitvoerende expertise vallen. Opdrachtgevers weten dat het project in goede handen is, en durven met vertrouwen de projectleiding over te dragen.

Gerelateerde projecten

een aantal voorbeelden van onze expertise op dit gebied

BRM Singels Skoatterwâld

Een gebiedsontwikkeling om uitbreiding van het woningaanbod op Skoatterwâld mogelijk te maken

Op deelgebied de Singels worden ongeveer 240 woningen worden gebouwd in verschillende segmenten.

Reconstructie riolering Norg

Bij deze reconstructie van het riool gaan een aantal straten rondom Servicecentrum Vijversburg in Norg op de schop. Het gaat hier om Meent, Willekeur, Rocht, Goorsprake, Etstoel en Ding.

Duikerbrug Skoatterwâld

Voor de nieuwbouw aan de Korte Venen in de Heerenveense wijk Skoatterwâld heeft Joost Visser een verbinding gemaakt met de Wilgenpoel.

Asfalteren Antonius ziekenhuis

Een nieuwe asfaltlaag op het terrein van het Antonius ziekenhuis in Sneek aangebracht door ACN Infra.

Woonrijp maken Fokusproject

Het nieuwe Fokusproject Heerenveen Nieuwburen is in 2014 gerealiseerd in de wijk Nieuwburen.

oplossingen en mogelijkheden

Andere toepassingen van deze activiteit zijn....

Calamiteiten

Calamiteiten Om adequaat en attent in te kunnen springen bij acute problemen en calamiteiten is flexibiliteit en probleemoplossend vermogen een belang...

Opdrachtgevers

van overheid tot mkb en grootbedrijf