Met Joost Visser Sneeuw en ijzel de baas?

24/7 gladheidbestrijding

Door een flexibel netwerk die 24/7 bereikbaar is met dekking in heel Friesland. Tijdens winterse omstandigheden is uw veiligheid onze zorg!

Alle terreinen!

Van particulier en privéterrein tot openbaar en groot zakelijk.

Grote & kleine oppervlaktes!

Alles is mogelijk; zoals parkeerterreinen, opritten of toegangswegen.

Handmatig & machinaal!

Voorbereid op winterse omstandigheden zetten wij ons team en materieel flexibel in.

ONZE WERKWIJZE

STROOISERVICE EN SNEEUWRUIMEN

Joost Visser levert met haar team van gladheidbestrijders een sneeuw- en ijzelvrije entree, nog voordat uw terrein in gebruik wordt genomen. Dit kan machinaal door het inzetten van zoutstrooiers, sneeuwblazers, vegers en sneeuwschuivers. Ook het handmatig opruimen van sneeuw en ijzel en zelfs de afvoer van sneeuwbulten rekenen wij tot onze werkzaamheden. Sluit u bij ons een contract af, dan zorgen wij ervoor dat uw terrein de hele winter tijdig sneeuwvrij is.

ONZE WERKWIJZE

UW VEILIGHEID, ONZE ZORG

Toegankelijk en veilig terrein

Organisaties zijn bij sneeuwval en gladheid verantwoordelijk voor het toegankelijk houden van hun terreinovergang naar de openbare weg en het goed begaanbaar maken van de entree. Het arbobeleid van uw organisatie houdt niet op bij de voordeur. Het is zaak om te voorkomen dat werknemers en bezoekers uitglijden als ze het pand willen binnengaan of verlaten. Wanneer er centimeters sneeuw ligt, is er dus werk aan de winkel. Joost Visser ontzorgt u graag!

UW VEILIGHEID, ONZE ZORG

VALGEVAAR IN DE RI&E

Een gladheidbestrijdingsplan

Om het risico op bedrijfsongevallen door gladheid te verminderen, moet in de risico-inventarisatie en -evaluatie van uw organisatie een zogenoemd gladheidsbestrijdingsplan staan om effectief en snel te kunnen optreden. Daarbij moet in kaart zijn gebracht welke plaatsen op het terrein de hoogste risico’s bij gladheid opleveren. Joost Visser Infra brengt dit onder andere in beeld middels een strooikaart. Als het hele terrein moeilijk te behoeden is voor valgevaar, moeten ten minste de laad- en losplaatsen en de looppaden speciale aandacht krijgen.

VALGEVAAR IN DE RI&E

GLADHEIDBESTRIJDING

Altijd en overal in Fryslân

Joost Visser ontzorgt scholen, bedrijven, instellingen en particulieren op het gebied van gladheidbestrijding op verschillende manieren en op vele locaties. Door een flexibel netwerk die 24/7 bereikbaar is heeft Joost Visser dekking in heel Friesland. Om ervoor te zorgen dat uw terrein schoon is voor het begin van de dag werken wij ook buiten de standaard werkdagen en -tijden. 

GLADHEIDBESTRIJDING

Heerlijk om na een lange werkdag zonder gladde ongemakken door sneeuw en ijs je oprit op te rijden!
Met dank aan Joost Visser te Heerenveen!

Milan van der Zee - Heerenveen

Joost Visser is al jaren onze trouwe opdrachtnemer in gladheidsbestrijding.
Wat ons betreft blijft dit onveranderd.

Jean Elschot - Joure

Wij zijn zeer tevreden over de inzet van Joost Visser tijdens de winterse dagen. In de vroege ochtend ons sneeuwvrije parkeerterrein oprijden bij ons kantoor is meer dan prettig.

Pieter Klaassen - Leeuwarden

Interesse? Meld je aan!

Dit kan je verwachten

De gehele winter sneeuw en ijzelvrij

Een 24/7 bereikbaar flexibel netwerk

Dekking in heel Friesland

Dag en nacht paraat voor inzet

Scherpe prijzen en duidelijke afspraken

Ja, ik heb interesse!

Benieuw naar de mogelijkheden?

Onze projectleider kan u informeren en samen met u een gedegen inventarisatie doen. Met als uitkomst een voor u gewenste oplossing voor gladheidbestrijding. En kiest u dan voor Joost Visser, dan kiest u voor een partij die al meer dan 30 jaar ervaring heeft. Een betrouwbare partner die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt.

Zij gingen je voor

Van overheid tot MKB Grootbedrijf