Aanleg tuin & park

Met een historie in de grond-, weg- en waterbouw haalt u met Joost Visser Infra een expert in huis. Het inrichten van tuinen en parken is nagenoeg onlosmakelijk verbonden met onze openbare ruimte. Het vakgebied van Joost Visser Infra.

Tuin en park aanleg

van pronkstuk tot bedrijfsimago

Het bewerken van de grond is een eerste stap bij de aanleg van een tuin of park. Voor de aanleg van een particuliere tuin tot een parklandschap beschik Joost Visser over de juiste mensen, middelen en machines om tot een kwalitatief goed eindresultaat te komen.

Joost Visser begrijpt als geen ander dat een tuin en een park een belangrijke representatieve functie hebben. Een particuliere tuin is vaak het een verlengstuk van het huis. Een park het pronkstuk van stad of dorp en een goed ontworpen bedrijfstuin onderstreept uw bedrijfsimago.

Welke wens onze klant ook heeft, wij zoeken altijd een passende oplossing. Lopen wij toch tegen zaken aan die we niet zelf kunnen oplossen? Dan halen we een specialist in huis.

Gerelateerde projecten

een aantal voorbeelden van onze expertise op dit gebied

Renovatie tuin Coopersburg

De tuin en brug van Coopersburg in Akkrum was toe aan een stevige opknapbeurt. De groene specialisten van Joost Visser zijn hiervoor ingezet.

oplossingen en mogelijkheden

Andere toepassingen van deze activiteit zijn....

Onderhoud tuin & park

Joost Visser kan bij het ontwerp van uw tuin of park ook een onderhoudsplan opstellen. Immers het behoud van een mooi ontwerp staat of valt met goed o...

Zwerfkeien, grind & split

Neem gerust contact met ons op om te horen wat onze prijzen en leveringsvoorwaarden zijn.  ...

Grond & zand

Neem gerust contact met ons op om te horen wat onze prijzen en leveringsvoorwaarden zijn.  ...

Opdrachtgevers

van overheid tot mkb en grootbedrijf