Riolering

Joost Visser Infra ontwerpt, onderhoudt en verzorgt aanleg van riolering. In opdracht van gemeenten, bijvoorbeeld bij de aanleg van nieuwbouwwijken. Maar ook het koppelen van huisaansluitingen aan het gemeentelijk systeem is ons dagelijks werk.

Onderhoud en aanleg riolering

Complete oplossing voor rioolaanleg en onderhoud

Een zorgeloze waterhuishouding is voor iedereen van groot belang. Een verkeerd aangelegd riool of een verstopt riool is immers niet alleen hinderlijk, maar vaak ook een kostbare zaak. Naast aanleg van riolering verzorgt Joost Visser diverse onderhoudswerkzaamheden. Bijvoorbeeld het regelmatig schoonspuiten van riolerings- of drainagebuizen om verstopping te voorkomen.

oplossingen en mogelijkheden

Andere toepassingen van deze activiteit zijn....

Aanleg riool

Steeds meer wordt gebruik gemaakt van gescheiden systemen voor vuil en schoon water. Hierbij wordt schoon water opgevangen in een vijver of bassin en ...

Onderhoud

Een verstopte riolering is niet alleen hinderlijk, maar vaak ook een kostbare zaak. Joost Visser verhelpt iedere verstopping, bij voorkeur zonder opgr...

Gerelateerde projecten

een aantal voorbeelden van onze expertise op dit gebied

Rioolrenovatie Bakhuizen

De herinrichting van het Plantsoen in Bakhuizen werd gecombineerd met het vervangen van het riool.

Pompput Innovatielaan Heerenveen

Om de waterhuishouding op bedrijventerrein Heerenveen-Noord up-to-date te houden was het nodig om een pompput te plaatsen aan de Innovatielaan.

Reconstructie riolering Lemmer

De riolering van een groot deel van de wijk Lemstervaart was aan een reconstructie toe. In 2016 heeft Joost Visser deze klus aangenomen en uitgevoerd.

Renovatie riolering Heerenveen

In opdracht van gemeente Heerenveen heeft Joost Visser in 2015 de Kolklaan boven en onder de grond een opknapbeurt gegeven.

Opdrachtgevers

van overheid tot mkb en grootbedrijf