Onderhoud

Ontstoppen van riolering, vernieuwen van het riool, inspectie en reiniging van riolering. Joost Visser Infra heeft de juiste vakmensen en het nodige materieel om de klus te klaren. Indien nodig worden specialistische onderaannemers ingeschakeld.

Reparatie en onderhoud

van verstopping tot verzakking en doorgroei boomwortels

Een verstopte riolering is niet alleen hinderlijk, maar vaak ook een kostbare zaak. Joost Visser verhelpt iedere verstopping, bij voorkeur zonder opgraving van uw riolering. Dit doen wij bijvoorbeeld door de rioleringsbuizen schoon te spuiten. Weet u niet hoe uw buizen lopen, dan lokaliseren wij het stelsel met een camera.

Doorgroei van boomwortels is een veel voorkomende oorzaak van verstopping. Opgraven en vervangen van de buizen is dan de enige oplossing. Ook verzakking van de grond ten opzichte van de woning veroorzaakt een kapotte riolering. Bij de reparatie maken wij gebruik van flexibele koppelstukken, zodat de kans op herhaling klein is.

 

oplossingen en mogelijkheden

Andere toepassingen van deze activiteit zijn....

Aanleg riool

Steeds meer wordt gebruik gemaakt van gescheiden systemen voor vuil en schoon water. Hierbij wordt schoon water opgevangen in een vijver of bassin en ...

Opdrachtgevers

van overheid tot mkb en grootbedrijf