Containerwisselplaats

Op Ecopark De Wierde in Heerenveen is in het voorjaar van 2020 voor de Omrin een containerwisselplaats gerealiseerd. Zie hier de timelaps van dat project.

Timelaps CW3

Realisatie containerwisselplaats

 

Voor Omrin hebben wij de 3e containerwisselplaats mogen maken, inclusief aanpassingen aan containerwisselplaats 2 én de benodigde aanpassingen aan de toegangsweg.

De containerwisselplaats is door is opgebouwd vanaf de vaste zandlaag en voorzien van een vloeistofdichte regenwaterstelsel en verhard met vloeistofdicht beton, door Veenstra BV aangebracht. De rijbaan en parkeerplaatsen zijn door Mach. Straat aangelegd met materialen van , welke zijn deels geproduceerd uit bodemassen van Omrin’s eigen ReststoffenEnergieCentrale in Harlingen.

Omrin hecht veel waarde aan Biodiversiteit, er is daarom een grondwal aangebracht met bloemrijke mengsels en is er gekozen voor nieuwe ‘Capital T-klinker’ verharding in de parkeervakken. In deze verhardingssoort is ruimte voor het opvullen van grond in combinatie met gras en andere bloemrijke mengsels. Tevens is er een geluidsscherm aangebracht en een zwaluwwand. Hiermee vormt de nieuwe inrichting een mooie aanvulling op het bestaande Ecopad  met bijenhotels, nestkasten, een faunapassage en de vlinder hop-over.

 

Andere projecten

door onze vakmensen uitgevoerd en opgeleverd

Houten vlonder Haskerdijken

Realisatie van een nieuwe vlonder van FSC® gecertificeerd hardhout. Door de circelvorm van de vlonder hebben we gebruik gemaakt van met taps -op maat- gezaagde dekplanken die zijn voorzien van anti-slip strippen.

 

Natuurvriendelijkere oevers Haskerdijken

Aanleg natuurvriendelijke oevers in combinatie met stortsteen als golfbrekers en taludbescherming.

 

 

Reconstructie riolering Norg

Bij deze reconstructie van het riool gaan een aantal straten rondom Servicecentrum Vijversburg in Norg op de schop. Het gaat hier om Meent, Willekeur, Rocht, Goorsprake, Etstoel en Ding.

Nieuwe brug Nijehaske

Voor gemeente De Fryske Marren heeft Joost Visser vorig jaar een nieuwe brug geplaatst aan de Ketting in Nijehaske.

Betonpad Tramdijk Lemmer

Op de route van het fiets- en voetpad aan de Tramdijk in Lemmer is een nieuw betonpad aangelegd.

Betonpad Abe Lenstra Boulevard

Het voetpad langs het water achter de kantoren aan de Abe Lenstra Boulevard is geheel vernieuwd.

Herinrichting Gierwal Eesveen

De Gierwal in Eesveen heeft een nieuwe klinkerverharding gekregen met behulp van machinaal bestraten.

Duikerbrug Skoatterwâld

Voor de nieuwbouw aan de Korte Venen in de Heerenveense wijk Skoatterwâld heeft Joost Visser een verbinding gemaakt met de Wilgenpoel.

Definitieve bestrating Stadhouderlaan

De Stadhouderlaan in Skoatterwâld is in opdracht van gemeente Heerenveen voorzien van de definitieve bestrating.

Reconstructie Goingarijp

It String, een straat in Goingarijp, een dorp in de gemeente De Fryske Marren, werd in opdracht van de gemeente gereconstrueerd.

Opdrachtgevers

van overheid tot mkb en grootbedrijf